Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Veliler;

Sizlerin en kıymetli varlığı olan çocuklarınızı gönül rahatlığı ile emanet  edeceğiniz bir okul olarak, en az sizler kadar gerekli hassasiyeti ve özeni göstereceğimizi bilmenizi isteriz.

Ülkemizin güzel bir coğrafyasında yaşıyoruz. Bu coğrafyadaki kültürel zenginlik, farklılıklara saygı, hoşgörü ve birlikte yaşama iradesini yaşattığımız okulumuzda; çağın gerektirdiği donanıma sahip, yabancı dil bilen, 21.yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz.

Kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Enver Yücel’in ‘’Kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırma’’ misyonu ile 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında açılan İskenderun Bahçeşehir Okulları; kuruluşundan bu yana, hem öğrencilerimizin bireysel gelişimini sağlayacak sosyal ve kültürel etkinliklere önem vermiş, hem de akademik başarılarıyla bölgemizin lider okulu haline gelmiştir.

Yine Kurucumuzun deyimiyle: ‘’Bahçeşehir Okullarının kuruluşundan bu yana dünya çok değişti, bizler de çok değiştik ve geliştik. Ama bir ilkemiz, hedefimiz, amacımız hiç değişmedi. O da,  Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkma ve onu aşma hedefimizi hiç değişmemiştir, değişmeyecektir, değişmemelidir de.’’

İskenderun Bahçeşehir Okulları, Belen Kampüsünde Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul bir aradadır. Kampüsümüz doğal ve temiz havası, bahçesindeki korusu, geniş ve ferah ortamı ile öğrencilerimize güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim vermektedir.

Sizden daha çok zamanını bizlerle geçiren ‘’göz bebeğiniz çocuklarınızın’’ okul yaşam ortamını görmeniz ve sistemimiz hakkında detaylı bilgi almanız için okulumuza bekliyoruz.

Saygılarımızla…

Mustafa UÇAN